субота, 28. септембар 2013.

Савршена Содома и Гомора

          Навести човека да почини убиство представља и за ђавола одређени проблем. Прељубу већина закона не може санкционисати. Сам ђаво морао је стога осмислити нешто што неће кршити ниједан закон, што неће учинити да ико буде преварен и да пати, што ће обе стране желети, а што Створитељу ће бити дословно - ОДВРАТНО.

          Од самога почетка нечастиви је људе успео навести на то да испуњење својих пожуда налазе у полним односима са истим полом. Хомосексуалност је успео као најсрамнији облик људске полне заједнице, одржати све до данас. Новије време му је посебно омогућило да ту појаву глобализује. Ствара се притисак да такав облик понашања буде прихваћен као и сваки други, да такви људи не буду посебно омаловажавани у друштву, да то постане нормално.

          Сатанин успех је на самом помолу. Како у нерелигијским круговима, тако и у религијским. Док се код нерегилиозних људи служи врло хуманим оправдањем које гарантује сваком човеку слободу, код религиозни људиствара погрешну слику о Богу који све прашта и прима себи све грешнике. То наравно није погрешно, али врло добро се ђаво труди да људи погрешно схвате ту Створитељеву љубав и толеранцију, и тако остану у уверењу да и након доласка к Створитељу ништа код себе не морају мењати већ да их тај исти Створитељ и даље воли и толерише им шта год учинили.

          Зато ћеш данас крајне неморалне мушкарце и жене чути како говоре да су и они верни Створитељу.
  • Хомосексуалац - веран Створитељу?
  • Жена која се слика гола у часопису - верна Створитељу?
  • Порно глумица - верна Створитељу?
  • Свингери - верници...
Сви иду у Цркву. Па зар на овај начин сатана неужива наносећи Створитељу овакву срамоту.

          Највећи апсурд је тај што се и сами хомосексуалци позивају на Библију. Позивају се на Христову љубав према човеку, и на људску љубав према ближњим како би и себе и друге уверили да је њихова перверзија утемељена на Христовој љубави и хришћанским начелима. Али не знају они што црква зна... Док год они чине такве гадости, Господ нема аргумената да их прими к себи, јер је то у суштој супротности ономе што је Христос за људски род, када је полност у питању, наменио.

          Земље, једна за другом, почињу легализовати хомосексуалне бракове. Људи то подупиру. Заправо, они само мисле да их подупиру, док је истина то да они заправо не желе бити проглашени заосталим и нетолерантним  тиме што ће их осудити. Видите ли шта ће човек све бити у стању да прогласи нормалним, само да неби био осуђен од друштва? Многи данас говоре да су хомосексуалци у реду, да су и они људи, да и они имају прав избора - а заправо им уопште није стало до њих као људи.


КАКАВ ЈЕ ВАШ СТАВ О ТОМЕ?


МОЈ ОДГОВОР ЈЕ:

          ПРОГЛАСИТЕ МЕ НЕНОРМАЛНИМ, ЗАОСТАЛИМ И НЕТОЛЕРАНТНИМ, ОСУДИТЕ МЕ, ОВДЕ НА ЗЕМЉИ У ДРУШТВУ. ЗНАМ ДА ЋЕ МИ ГОСПОД ОВО УЗЕТИ ЗА ДОБРО... ЈЕР ГОСПОД ЈЕ СТВОРИО МУШКО И ЖЕНСКО ЗА СПАСЕЊЕ И РАЂАЊЕ И ПРОДУЖЕЊЕ РОДА ЉУДСКОГ...
          НЕШТО СЕ НЕСЕЋАМ ДА ТО МОГУ НЕКИ ДРУГИ РАДИТИ, РОД ДРУГАЧИЈЕ ПРОДУЖИТИ...

Свештеник Милан АндрићРечи Старог завета: "Што је Бог саставио, човек да не раставља."
Речи Апостола Павла: "Муж је глава жене као што је Христос глава Цркве."

Нема коментара:

Постави коментар