четвртак, 7. јул 2016.

ЦРКВА ЉУБОВИЈА - ШЕСТИ РОЂЕНДАН САЈТА

Црква Љубовија - је на овом сајту који има благослов старешине храма кренула са објавама пре тачно шест година на Ивањдан 2010. године. Од тад па до данас, свакодневно смо објављивали дешавања, духовне текстове и поуке. Ширили смо православље.

Данас, на рођендан Јована Крститеља, пророка и Претече - на Ивањдан 2016. године и на наш шести рођендан, наш сајт броји хиљаде месечних посета.






КО СМО МИ?
Ми смо УРЕДНИЧКИ ТИМ ХРАМА ПРЕОБРАЖЕЊА ГОСПОДЊЕГ. Радимо волонтерски и срцем на једној Богоугодној мисији пратећи заједничку визију на тимски постављеним циљевима са благословом свештенства и одбора љубовијске цркве.


МИСИЈА:
Постојимо због свих људи отвореног срца и због нашег заједничког духовног уздизања и спасења. Ширимо идеју ПРАВОСЛАВЉА како би испунили речи из Светог Писама:

,,Што смо видели и чули објављујемо вама да и ви с нама имате заједницу, а наша заједница је са Оцем и Сином Његовим Исусом Христом". 

(I посл. Јован 1,1)

А и знате да је Исус рекао: "Јер где су се двоје или троје стали у име Моје, тамо сам Ја међу њима". (Мт. 18.19-20)

ВИЗИЈА:
Ширити идеју Хришћанства кроз свакодневно објављивање различитих духовних садржаја на најразличитијим медијима чинећи их тако ближим људима који данас живе у овом брзом свету. Трудићемо се да што боље обрадимо информације и да успоставимо комуникацију са читаоцима у нади да ћемо тако сви лакше наћи пут личног духовног уздизања.